Parkeren Eindhoven Airport | Zorgeloos Parkeren

Hoe werkt het?

Simpel. Maar wij kunnen ons voorstellen, dat u na het lezen van onze website, toch nog enkele vragen heeft. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen voor u op een rijtje gezet. Mocht u daarna nog met een vraag zitten, mail ons die dan gerust. En wij zullen u daar z.s.m. op antwoorden.

Waarom kiezen voor Comfort Parkeren?

• Omdat wij gemiddeld maar 3 minuten verder liggen dan andere parkeerpartijen!

• Omdat wij gemiddeld € 30,00 goedkoper zijn dan de andere partijen!

• Omdat u bij ons altijd zelf uw autosleutels meeneemt!

Juist. Daarom dus!

Zodra wij vol zitten, zullen wij dat vermelden op onze website. Tevens kunt u dan ook niet meer de gewenste data aanklikken.

Jazeker! Wanneer u een reservering bij ons heeft geplaatst en u heeft de kosten voldaan, dan bent u 100% gegarandeerd van een vrije parkeerplaats!

Het reserveren van een parkeerplaats, doet u d.m.v. het invullen van het reserveringsformulier. Het systeem zend u dan per direct, automatisch de bevestiging incl. reserveringsnummer toe.

De dag van aankomst en de dag van vertrek, worden als hele dagen meegerekend. Ongeacht uw tijden!

Overigens berekent het systeem automatisch het aantal dagen, zodra u de gewenste data aanklikt.

Wijzigingen m.b.t. uw autogegevens of reisdata/tijden, kunt u ons per email doorgeven. Vergeet u daarbij niet uw reserveringsnummer te vermelden!

Wij verzoeken u om uw aankomst- en vertrektijd bij ons, zo nauwkeurig mogelijk op te geven. Doe dit i.c.m. uw vlucht/inchecktijden.

U dient altijd vooraf te betalen!

Betalen doet u via uw eigen bank d.m.v. een overboeking. Let hierbij op dat u wel goed uw naam & reserveringsnummer vermeld!

Daarnaast kunt u tijdens onze kantooruren, ook contant betalen bij aankomst. Pinnen is helaas niet mogelijk!

Betaalt u vanaf een Nederlandse bankrekening, dan zien wij uw betaling per direct.

Bij betalingen vanaf een buitenlandse bankrekening, dient u rekening te houden met vertraging van 1 tot 2 dagen.

Als u een lastminute-betaling aan ons overmaakt vanaf een buitenlandse bankrekening, dan kunt u ons een kopie/printscreen toe mailen van uw banktransfer. Zo kunt u direct bij ons komen parkeren.

Ja! Ons parkeerterrein is beveiligd en volledig afgesloten d.m.v. betonblokken. Als u gebruik maakt van onze parkeerfaciliteiten, dan doet u dat op eigen risico!

Tot uiterlijk 48 uur voor de door u opgegeven aankomstdatum, kunt u uw reservering annuleren. Daarna niet meer! Alle annuleringen worden verwerkt met verrekening van € 15,00 administratie- en annuleringskosten ( per auto/parkeerplaats ). Lastminute reserveringen kunnen uiteraard niet meer geannuleerd worden!